RingUp

Eldsjälar i allians. Ett vinnande koncept

RingUp är inget stort opersonligt företag, med ett huvudkontor på fina gatan. Vi är lokala världsmästare på att hitta rätt kommunikationslösningar för våra kunder. Vi är eldsjälar i allians. En stark kedja av sammansvurna entreprenörer, som vuxit oss allt starkare sedan 1989. Vi drar nytta av vår strävan efter ett marknadsanpassat kunderbjudande. Vi drar nytta av varandras kompetens. Allt för att kunna leverera rätt lösningar till våra kunder.

Vårt sortiment

Sortimentet består av såväl fasta som mobila produkter och tjänster som underlättar kommunikation för våra kunder 
Sortimentet kompletteras kontinuerligt med fler områden för att RingUp ska kunna leverera en helhet.
Alla RingUp butiker tar emot service från alla ledande märken. 

Långsiktiga relationer

RingUp säljer inte bara produkter och tjänster. Vi installerar, utbildar och tillhandahåller service och support. Vårt erbjudande är kundanpassade enkla lösningar eller helhetslösningar, beroende på kundens behov. Vårt interna mantra är: En nöjd kund kommer tillbaka. Ett avslut är inte slutet på en affär, utan början på en långsiktig affärsrelation. Enkelt sagt, men en stor utmaning i vardagen!

Kunder

RingUp vänder sig till både det lilla företaget och det stora med kontor på flera platser samt även till den offentliga sektorn.
RingUp är även utvald leverantör till Kammarkollegiets avropande enheter av produkter enligt de krav och villkor som ställts i Kammarkollegiets upphandling avseende telefoner, kommunikationsutrustning och tillbehör.

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår