Mitel

en världsledande leverantör av företagslösningar baserat på IP telefoni.

Mitels produktportfölj erbjuder starka kommunikationslösningar för företagsväxlar och Call Centers i alla kundsegment. Genom en tidig satsning på IP telefoni (1999) samt sin digra kunskap kring traditionella PBX produkter/lösningar har Mitel skaffat sig en mycket stark marknadsposition och har idag ca 15 procent av världsmarknaden på IP telefoni för företag. I Sverige har mitel en markandsandel på över 15% för IP lösningar i SME segmentet, upp till 100 anknytningar. Mitel växer snabbare än någon annan leverantör och tar marknadsandelar. 70% av kunderna är nya kunder som inte tidigare haft Mitel.Plattformen erbjuder i en väl avvägd kombination möjligheter till både funktionsrika och prisvärda lösningar med mycket god användarvänlighet. Stabilitet och driftsäkerhet är andra styrkor vilket är bevisas i flera stora installationer i Europa, USA och Sverige. Mitel har bl a Europas största IP installation i Frankrike på 40 000 IP anknytningar.

Mitel lösningar
Med en Mitel lösning är man inte begränsad till antingen fasta eller mobila anknytningar. Med Mitel kan du få både och beroende på varje medarbetares arbetsroll och behov. Mitels lösningar erbjuder stöd för:

- Mobila anknytningar
- Fasta IP telefoner
- Mjukvarutelefoner
- IP Dect eller WiFi/WLAN

Suveräna funktioner för nät-grupperingar och distansarbetare.
Med möjligheter att arbeta i sin invanda PC miljö.
Med andra ord en lösning som klarar allt. 

Ring oss 08-555 229 00 eller mejla osv@osv.se för mera info och priser

Mitels IP PBX för små och medelstora lösningar

Mitels IP PBX för Enterprise Lösningar

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår