Telefoni som tjänst 

Smart företagstelefoni - Nu och i framtiden!

Dagens samhälle präglas av effektivitet och som företag är det viktigt att inte halka efter. Att kunna arbeta vart vi vill och när vi vill är inte bara en möjlighet utan också något vi tar för givet. Vi på RingUp har specialiserat oss på kommunikationstjänster och vi vet hur viktig en stabil och pålitlig telefonilösning är för ett företag och vi strävar ständigt efter att erbjuda kostnadseffektiva och skräddarsydda kommunikationslösningar som effektiviserar er verksamhet och förenklar er vardag.

RingUp Me - en molnbaserad telefonilösning

Numera övergår majoriteten av svenska företag till IP-telefoni. Det effektiviserar och förenklar er verksamhet. RingUp Me är en molnbaserad telefonilösning som bygger på Solus plattform där alla servrar finns i Sverige, vilket borgar för enastående kvalité & säkerhet och en ständig utveckling. Det innebär att all telefoniverksamhet såsom företagstelefoni, växelfunktionalitet mm enkelt kan nås via en kommunikationslösning i molnet och inte längre kräver en fysisk plats någonstans hos företaget.

RingUp Me passar såväl det mindre företaget med enkla behov till det större företaget med komplexa behov då lösningen har en stor flexibilitet och kan anpassas då behoven förändras. Softphone, mobil, bordstelefon, DECT - valet är ditt. Med vår tjänst får ni inte bara tillgång till den allra senaste tekniken, utan erbjuds tillika snabb och professionell, konsultation, förstudie, installation, driftsättning, support och service. 

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakta mig

Läs broschyr

Aktuell driftinformation RingUp Me

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår