Kontorsmaskiner

Vi koncentrerar oss till två av världens största och bredaste tillverkare

Nashuatec

Nashuatec är ett av varunamnen som ingår i den världsomspännande RFG (Ricoh family group) som är en av världens ledande tillverkare av multifunktionella kontorsprodukter, kopiatorer, skrivare, faxar, skannrar med tillhörande lösningar för all dokumenthantering.

Idag är Nashuatec en av marknadens mest vitala leverantörer av dokumenthanteringssystem, och levererar banbrytande IT baserad hårdvara tillsammans med mjukvarulösningar för alla typer av dokumentflöden.

Olivetti

Olivetti jobbar effektivt och proaktivt för en bekymmersfri utskriftmiljö på ert företag. Tillverkaren har ett brett sortiment av produkter som väl täcker in marknadens behov. Olivetti erbjuder en heltäckande service där vi kan sköta hela företagets utskriftsmiljö. Vi arbetar nära Olivettiargenturen för Sverige och kan genom ett stort rikstäckande nätverk av servicepartners erbjuda avtalservice av utrustning över hela Sverige. Vanligt är att man hyr sin utrustning av oss. Det ger en flexibilitet att alltid se till att man har rätt lösning när verksamheter växer eller förändras. Det händer mycket med tekniken och det är viktigt att alltid ha en uppdaterad utskriftslösning för ekonomins och miljöns skull.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår