OSV Communication

Er kommunikationspartner sedan 1986

Vår affärsidé är:

Att leverera, installera och underhålla kompletta lösningar för "kontorets kommunikationsbehov".

För att kunna lösa "kontorets kommunikationsbehov" kan allt ifrån en telefon till ett komplett datanät för flera 100 användare vara det som är lösningen.

Vår idé är att våra kunder inte skall behöva vända sig till tre eller fyra olika leverantörer, utan vi skall vara en samarbetspartner, som genom en analys kan se och lösa helheten när det gäller våra kunders kommunikationsbehov. Därför, har vi inom vårt företag den kompletta kompetensen på allt ifrån den lilla telefonväxeln till det stora nätverket med tillhörande kringutrustning.

Organisation

Vår organisation är strukturerad i tre verksamhetsområden: system, print samt underhåll.

System: analyserar och ser till att rätt lösning/applikation levereras och installeras när det gäller telecom och data.

Print: analyserar och ser till att rätt lösning/applikation levereras och installeras när det gäller utskriftsenheter såsom kopieringsmaskiner, skrivare och telefax m.m.

Underhåll: knyter samman projekten och planerar samt utför installation och underhållsarbeten på utrustningen.

Utveckling

Utvecklingen inom våra verksamhetsområden är idag en av de snabbast växande, med integration mellan de tre olika produktgrenarna tele, data och kopiering. Ord som IP, SIP, CTI, m.m. gör det svårt för våra kunder att kryssa fram i denna kommunikationsdjungel och få ihop den rätta lösningen för dagens och framtidens behov.

Äga /Hyra

Idag är det inte självklart att äga sin egen kommunikationsplattform, det kan i vissa fall vara lönsamt att hyra sitt kommunikationsbehov som tjänst och på så sätt få en flexibel plattform.

Alla dessa frågor kan vi svara på med ert bästa som ledstjärna. 
Vi håller hela tiden vår personal uppdaterad på det senaste och det som komma skall inom dessa områden via utbildningar, seminarier m.m. Allt för att på bästa sätt kunna erbjuda, den för er mest optimala och effektiva lösningen. Med dagens krav på miljö, kvalité, tillgänglighet och användarvänlighet framför våra ögon har vi koncentrerat oss till ett fåtal, men inom sina områden ledande leverantörer.

Mitel, Siemens och Panasonic: telecom.

Sony/Ericsson, HTC m.fl: mobiler

IBM och HP: datacom.

Nashuatec och Konica/Minolta: print.

Bicc Brand-Rex: tele/datanät.

Telia, Telenor, Tele2 och Ventelo: operatörstjänster.

Delagelanden Finans, Telia Finans samt Siemens Finance hjälper till med finansiering

Detta gör att vi har en hög kompetens på samtliga produkter. Som leverantör kommer vi med både nyheter och erfarenheter i bagaget, och vi kommer att uppfylla ställda krav till största belåtenhet.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår