Siemens Enterprise Communications

Siemens Enterprise Communications är en ledande leverantör av kommunikationslösningar för företag och organisationer.

Lösningarna inkluderar tal, infrastruktur och säkra nätverk som är baserade på öppna standarder. 
Arkitekturen förenar företagens kommunikation med affärsapplikationerna som i sin tur förenklar samarbetet inom och utanför företaget.

Våra högkvalitativa företags lösningar för talad kommunikation stärker våra erbjudanden och möjliggör ett förbättrat samarbete vare sig det är via en mobil eller fast lösning samtidigt som de minskar företagets kostnader

HiPath är en professionell plattform för kommunikationslösningar. Siemens har i mer än 150 år haft en världsledande roll inom el och elektronik. Världen över finns 60 000 utvecklare och ingenjörer som utvecklar innovativa lösningar med en årlig budget på 17 miljarder Euro. Produktportföljen innehåller lösningar för det lilla företaget upp till stora företaget med placering på olika orter.

Med Siemens HiPath OpenOffice telefonväxel öppnar sig en ny dimension inom telefonin. 
Synkronisering mellan Outlook/PC-telefonist ger telefonisten och användaren en möjlighet att använda befintlig miljö men tillföra funktioner som hänvisning från kalender, ringa från valfritt program och meddelandehantering via e-post eller SMS. Vad som är helt nytt med OpenOffice är att den har en egen koppling till Microsoft Office, därav namnet OpenOffice. Man kan se status på anknytningar i systemet, lyssna på röstmeddelande och skicka snabbmeddelanden. Röstbrevlådan styrs från kalendern och är man på möte så anges det i röstbrevlådan. Med kopplingen till mobiltelefon flyttas på detta sätt hänvisningssystemet ända ut i handen. Enkelt och effektivt!

Ring oss 08-555 229 00 eller mejla osv@osv.se för mera info och priser

Hipath 3000

Hipath Open Office

Open Scape Hänvisning

Open Scape Video

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår