Exempel på Hänvisningsfunktioner i HiPath. 

Frammöte

Alla kan informera om sin tillgänglighet så att du vet om de sitter i möte, talar i telefon, när de är tillgängliga igen och bästa sätt att nå dem på. Om du är borta från kontoret kan du uppdatera din status via telefonen.

Hantering av konferenser möjligheter.

HiPath OpenOffice gör det lätt för dig att arrangera en telefonkonferens tack vare den integrerade konferenshanteringen. Arrangera en konferens med uppringning eller plocka bara upp namnen på dina deltagare från din adressbok till enheten. Kom ihåg: Inga speciella mötestaxor. HiPath OpenOffice hanterar allt vilket reducerar utgifterna och förbättrar produktiviteten eftersom alla får kommunicera med varandra och fatta rätt beslut per omgående.

Plug-in til Microsoft Outlook TM

HiPath OpenOffice erbjuder enkel integration med Microsoft OutlookTM, så att alla har tillgång till sina kommunikationsvägar via en skärmbild. Mail, voicemail, fax och MSN kan ses, styras och sparas från det program som alla är mest inarbetade på: Microsoft OutlookTM. Dessutom utbyts frammötesstatus och voicemail-hälsningar dynamiskt i förhållande till händelser i Outlook-kalenderen. Man kan på sätt alltid få aktuell information om vem som är tillgänglig. Glöm allt om att byta mellan system eller skärmbilder – det säger sig självt att det förbättrar produktiviteten och gör hela stämningen på kontoret mer avkopplad.
Med myPortal för Outlook får användaren MyPortal integrerad i sin Microsoft Outlook, användraren kan sköta hela sin telefoni. 

  • Ring direkt från Outlooks kontakter eller valfritt nummer.
  • Svara, Koppla och Parkera samtal i Outlook.
  • Starta, planera och delta i telefonkonferenser.
  • Spela in dina samtal och även telefonkonferenser direkt från Outlook.
  • Hänvisa dig direkt i Outlook.
  • Läs dina e-mail, fax och lyssna av dina röstmeddelanden direkt i Outlook.
  • Missa inga samtal, i Outlook ser du alla dina missade, mottagna, uppringda och besvarade samtal.
  • Ring från din personliga eller företagets gemensamma telefonkatalog i Outlook.

Ett omfattande system som gör arbetet till ett nöje

HiPath OpenOffice är en totallösning med en imponerande fläkt av intelligenta. Prova att överväga hur nyttiga de kan vara för ditt företag:

Kontaktlistor

Glöm allt om olika adressböcker och personliga telefonlistor. Med HiPath Open-Office har du ett register som samlar alla dina kontakter.

Favoritlistor

Gruppera alla dina viktigaste kontakter på ett ställe. Plocka in nya favoriter på listan, när dina uppgifter och projekt ändrar sig.

Voicemail-box

Skicka alla dina mobil- och fasta nätbesked till din HiPath OpenOffice-voicemail- box, så du har uppdaterad användbar information på ett ställe. Prioritera dina meddelade från din dator, utan att du behöver lyssna på dem.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår