OpenScape Video - HD SIP baserad konferensutrustning

OpenScape Video från Siemens, är den första enskillda leverantören med en enad  videokonferens lösning. En HD SIP-baserade prisvärd lösning för alla storlekar på företag, vilket medför riktig HD upplösning. Den är utvecklad med OpenScape Unified Communications Server som integreras med HD video, desktop PC video, röst och närvaro hantering i en enda kraftfull kommunikationsmiljö. OpenScape Video fungerar som en integrerad del av företagets enade kommunikation, med en enorm potential för att förbättra samarbetet och samtidigt minska resekostnader och tillhörande koldioxidutsläpp.

High Definition eller HD hänvisar till 1280 x 720 bildpunkter vid 30 bilder per sekund video upplösning. Detta gör att deltagarna syns i nartulig storlek och förstärker känslan av att vara i samma rum som deltagaren oavsett var de befinner sig i världen. Tillsammans med HD-video, vår konferens telefon och mikrofon puck har utvecklats för att leverera hög upplösning, utan eko-ljud. Du får ett kristallklart ljud som bidrar till ett engagerat möte.

Många företag har anställda i ett flertal platser runt om i världen. Detta innebär ett antal utmaningar i form av effektivt samarbete och därmed produktiviteten. Förnärvarande är ljud konferenssamtal, e-post och vanliga affärsresor de viktigaste metoderna för interaktion. Men medan den gröna dagordningen blir allt viktigare finns en betydande press på företagen att vara miljömedveten och minska deras koldioxidavtryck. Kunderna är sannolikt intresserade av hur "gröna" företag är i sin dagliga verksamhet och tillverkningsprocess. Detta blir också en ekonomiskt och miljömässig fråga, eftersom många företag har fått i uppdrag att minska affärsresor med 20% och uppåt för att minska kostnaderna. Dessutom har den globala konkurrensen och behovet av snabbare beslutsfattande inneburigt att traditionella samarbets metoder är inte längre är tillräckliga. OpenScape Video är en intelligent lösning.

OpenScape Video portföljen från Siemens omfattar fyra olika men fullt integrerade erbjudanden:

  • VHD 600 - innehåller en högupplöst kamera, en CD-kvalitets konferensen telefonen och en codec som kan brygga upp till sex video konferenssamtal. Den stödjer två bildskärmar och två kameror för samtalet. Detta kan vara särskilt användbart för att dela en presentation på en bildskärm och fortfarande se mötes deltagarna den andra bildskärmen.
  • VHD 400 - innehåller samma komponenter som VHD 600, men för fyra platser
  • VHD 100 - är en enda punkt till punkt-lösning (kamera, mikrofon och codec) för att möjliggöra ett till ett samtal eller för användaren att ansluta sig till en konferens som värd för en VHD 400 eller VHD 600 eller en tredje part video.

Dessutom

  • OpenScape UC Application Desktop Client - en SIP-baserad mjuk-klient som kan hantera röst-och videosamtal, kompis listor närvaro och IM

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår