Ringup är helhetsleverantör till Östergötlands största rivningsbolag

HagaROT är ett rivnings-, sanerings- och håltagningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1993. Från början var företaget ett enmansföretag där John Torsell hyrde ut sig själv som arbetskraft till olika byggen. I takt med att företaget byggde upp ett gott rykte började det också locka till sig fler uppdrag. Så från att vara byggnadsarbetare i grunden så har John fått ta på sig fler hattar och gå över till andra arbetsuppgifter.

”Vissa dagar leder jag tungrivningsavdelningen, eller så räknar jag på nya projekt, eller så är jag telefoniansvarig. Det blir ju lätt så i ägarledda bolag, man rycker in där det behövs, och jag är ju den som har koll på hela verksamheten. Tanken är dock att jag mer och mer bara ska vara VD”, säger John Torsell, grundare av HagaROT.

Ända från den blygsamma början har filosofin alltid varit densamma. Tonvikten har legat på att alltid göra ett bra jobb och på att vara schysst mot alla som företaget jobbar med, något som visade sig vara både ett uppskattat förhållningsätt och ett framgångsrecept och HagaROT började snabbt att få mera jobb.

Sen dess har de fortsatt att växa. Det har visserligen varit en resa som gått både upp och ner, men idag så är HagaROT Östergötlands ledande rivningsföretag. Företaget har ett 80-tal anställda och har etablerat sin egen anläggning för bland annat betongåtervinning.

I takt med att företaget växt och blivit mer professionellt har också behovet för att sköta internkommunikation, it, telefoni och tidsrapportering ökat. När det var dags att återigen se över företagets telefoni och växellösningar så var Ringup ett av de företag som de blev rekommenderade att prata med.

”Vi kände rätt fort efter att vi träffat Ringup att dem skulle passa bäst för oss. De är lätta att ha att göra med, de ger snabb och personlig service, och så hjälpte de oss att sänka våra kostnader. Så det har varit ett väldigt bra partnerskap”, säger John Torsell, grundare av HagaROT.

Idag är Ringup helhetsleverantör av växel- och telefonilösningar till HagaROT. Utöver kostnadsbesparingarna så var det enkelheten som kommer med att ha en lokal leverantör, en servicevilja och genuin omtanke om företagen de jobbar med som fällde avgörandet.

”Att ha en lokal leverantör är alltid skönt och Ringup är duktiga på att höra av sig. Sen har de ju samma inställning som vi har, med hårt jobb och sunt förnuft så löser man det mesta! Så vi skulle absolut rekommendera Ringup till andra företag och är väldigt nöjda med den service vi får”, avslutar John Torsell, grundare av HagaROT.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår